Kul&Reko Blogg November

Vad har hänt sen i oktober? En hel massa saker

Vi har jobbat en hel del på vårt gemensamma album där Dagny Carlsson ställer upp igen för den Goda Saken skull. Vi träffades i vår trevliga rymliga lokal och spelade in Dagnys del på Strandvägen 67. Vi delade en god princess bit som alltid när vi träffar Dagny, hon är så förtjust i det. Inspelningen gick över förväntan. Riktigt bra.

Vi har fastslagit ett samarbete med Kraftberd som kommer att lägga in fyra av hans kompositioner i vårt gemensamma album som vi delar ut som julklapp till våra medlemmar i Jul. Vi har träffats i vår andra klubb lokal på Junkergatan 1 i Örnsberg där vi hänger och träffas online eller i vår lokal. Vi har även spelat in delar av musikvideon i vår Kursgård UtålsGård i Norrtälje. Allt har blivit inspelat och klart och sista dagen i november läggs det upp på plattformar så alla ska kunna ha möjlighet att införskaffa musiken oavsett om man är medlem eller ej.

Vi har varit med Dagny Carlsson till ett fik i Norrtälje som också är 108 år gammal. Coolt! Vi hade en fin dag och träffade ägaren av Billinge Gård, där vi har spelat in årets julkalender. Vi åkte sen vidare till Utåls Gård och där träffade vi Christer Olsson med familj och spelade in några intervjuer inför vår kommande pressrelease den 12 december då vi presenterar vårt album för omvärlden.

Det har varit en helg med många möten. Vi har haft en del MultiEvent på gården i Utål. Det har lett till en mängd inspiration som kommer visas här i Bloggen vart efter de utvecklas.

Här på Strandvägen 67 i vår lokal med Dagny Carlsson, 108 år, Anna Sundstedt och Hannika Oberg. Båda är två av de 18 personer som sitter bakom kulisserna av Kul&Reko..

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt