Kul&Reko Blogg Februari

Vi har nu kunnat starta upp träffar med Dagny Carlsson igen som välkomnar oss med ett stort leende. “Ja, jag är redo jag har så tråkigt, ligger bara och tittar upp i taket”. Vi har tre träffar med Dagny Carlsson där vi uppfyller hennes önskan “Äta Sill och potatis, “. Vi spelar in en stund på FB Live för att fler ska kunna vara med och känna delaktighet. Vi har nu i februari fått ändringar i vårt kulturella engagemang, då vår fina Kraftberd kommer återvända till Spanien. En dörr stängs och ett fönster öppnas. (För er som inte vet har Kraftberd varit vår musikproducent i utgivningen av vårt musik album med Dagny Carlsson i december 2020) Nu tar dansare Victor vid och vi kommer starta upp dans med Victor Online med få i lokalen med uppkoppling Online Live för oss alla. Vi provar och ser.

Vi har under februari tagit beslut att lägga Kul&Reko Shop på den internationella och lokala Online Plattformen och MarketPlace “MyWorld”, vi tycker det är en bra väg att kunna marknadsföra våra medlemmars varor som överensstämmer med vår policy, att på plattformen reduceras och säljas för 30% off pris för medlemmar. Vi startar därför igång alla motorer för det sammarbetet.

Vi utökar våra dagar i våra fysiska lokaler och kommer nu kunna ha aktiviteter måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar i vår lokal på Junkergatan 1 i Örnsberg. På torsdagar fortsätter vi som tidigare i vår lokal på Strandvägen 67 mellan klockan 15 00 – 20 00 för de medlemmar som vill lära mer om hur och varför vi bör skapa passiv inkomst och Online handel samt allt med det.

Vår DeVi Coching fortsätter som alltid onsdagar kl 18 00 – 20 00. Vi har startat upp en tävling varje månad där vi lottar ut vinnare till en Kostnadsfri DeVi Coaching. 1 mars dras en lycklig vinnare, som läggs på våra medlems info.

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt