Julkalender Dag 9

I dag är en spännande dag, många av oss som sitter runt det runda bordet och med det som support runt Kul&Reko där Dagny Carlsson är vår axel och ledord “Att ställa upp för den Goda Saken Skull”. Vi träffas och förbereder press konferens runt “musikalbumets release de 25 december.

I bland är det nödvändigt att se målet för att se vägen framför sig. Det är den här fina Dagny vi ställer oss bakom och knackar på dörrarna för de alla fem stadsmakter i Sverige. Regering och stadsminister har fått email. Tredje stadsmakter, media har blivit kallade. Den fjärde stadsmakten, alternativ media har blivit kontaktade. Den femte stadsmakten vilket är bibliotek och kunniga människor är du som just nu läser det här.
I dagens Dagny berättas det om åsikter om äktenskap
I dag är det robotar som mjölkar korna, vi är med Dagny Carlsson på Billinge Gård i Norrtälje.
Vårt mål med Kul&Reko är att du som medlem ska få fler möten, fler möjligheter, fler arbetsmöjligheter och mer trygghet och kontakt med andra och få fler vänner.

Utåls Gård är en plats där vi kommer mötas i framtiden;

Lantbruk och landet är en viktig sak, Kul&Reko söker platser där vi kan söka oss till naturen. Som medlem kan du komma för en väldigt låg summa och även vara volontär en tid.

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt