Julkalender Dag 7

Välkommen till vår julkalender. Du som är här första gången är speciellt välkommen! Kul&Reko är den Sociala Plattformen som har skapats ur behovet av att träffas, ventilera, ställa upp för en morgondag och för varandra; För den Goda Saken Skull. Titta gärna tillbaka till tidigare dagar och följ oss gärna eller varför inte bli medlem och föregå med gott exempel. Tack för att du tittar in!

Att göra så gott man kan, är bra! Det kan hjälpa en medmänniska en hel del!

I årets julkalender rör vi oss en del i Norrtälje, norr om Stockholm. Vad många inte känner till är att det finns ett kafé där som är just lika gammal som Dagny, 108 år. De köper sin mjölk och i viss mån även mjöl av Billinge Gård (den lokala bonden som driver ekologiskt och som vi möter i årets julkalender)

Vi talar lite med Bonden Anette;

Ur boken “Livet enligt Dagny“, läses av Hannika (grundare av den ideella organisationen Bbeabridge där Dagny har varit gudmor och ambassadör sedan 2015.) I dag är både Bbeabridge, Dagny en viktig pusselbit i Kul&Reko plattform.

Låt oss ta hand om vårt samhälle så det inte blir förstört!

Mörker finns inte om vi sätter på ljuset! Det är ofta det som är problemet att goda människor är upptagna av sig själva och sitt! Julen är en fin tid att ta sig tid och bry sig lite extra om sin omgivning. När många gör lite så blir det mycket gjort.

Vi svenska folket har ställt upp en del för varandra i historien, i dag tycks det som vi lever i parallella samhällen. Vi vill därför från gräsets rötter med Dagny Carlsson som axel i vår glob värna om Harmoni och kommunikation människor emellan i jul. Ofrivillig isolering är en hälsorisk, det är lika farligt som att röka 15 cigaretter om dagen! Vi har ett musik album som kommer ut den 25 december

Alla fem stadsmakter är inbjudna att vara medlemmar i vår plattform. Den första stadsmakter och andra stadsmakten (riksdag och regering) är inbjudna, den tredje stadsmakten (media) är inbjudna, den fjärde stadsmakten (alternativ media) är inbjudna, den femte stadsmakten (bibliotek och kunniga människor) är inbjudna.

Välkomna in som medlemmar! Som medlem får du en julgåva den 25 december, vilket är ett musik album där Dagny Carlsson och Kul&Reko jammar i Funk, Reagge, Hipp hop samt African beat i en Fredslåt “Ingen Fara”. KraftBerd produktion är del av det runda borden och bidrar till ytterligare 5 låtar i albumet. Det är 18 personer och styr plattformen Kul&Reko Låter det spännande! Välkommen in i gemenskap där vi ser att det är KUL att vara tillsammans och alla som ställer upp för den Goda Saken Skull är alla REKO

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt