Julkalender Dag 23

Dagen före dopparedagen…, Tack för att du kommer in och tittar i årets Julkalender! I år är det fem år som Dagny har ställt upp för den ideella organisationen Bbeabridge, som verkar för att bygga broar inom Kultur främst för unga men från unga har broar gått åt alla i samhället.

“Ett Gott Skratt förlänger livet”, Dagny Carlsson och Kul&Reko ger ut ett album den 25 december 2020, missa inte chansen att få ett medlemskap kostnadsfritt till Jul. Producerad av Kraftberd.
Kul&Reko en samhälls insats!
Ofrivillig ensamhet är farlig, ur boken “Livet enligt Dagny”
Ensamhet är lika farligt som att röka 10 cigaretter om dagen!
Välkommen in, www.kuloreko.org
Att flyga med paraply, så kan det gå!
Reko Retreat var planerat till Spanien, dock har vi fått ändra destinationer. Nu har vi samma koncept men i Sverige. I Norrtälje på en gård med mycket historia. Utåls Gård.
Att ställa upp för den Goda Saken Skull! Ge inte upp!
En musik video skapad med Dagny, Gallo Black, Hannika och herr och fru Lindén som musikproducenter
Söker du kunskap om den nya tidens sätt att arbeta. Sidoinkomst, passiv inkomst, vad menas med att förbereda sig för den fjärde industri revolutionens konsekvenser. Gör som många glada andra. Uppdatera dig med vår DeVi Coaching! Som medlem får du 30% rabatt.

En riktigt God Jul önskar vi dig, från oss till dig! Stort tack för att du tittade in. Vi gör vad vi kan för att sprida glädje i den svåra tid vi nu befinner oss i. // Kul&Reko Team

Fler bör komma ut på landet, boka gärna en Retreat för familj eller vänner eller kanske bara för dig själv för att uppdatera dig med en Coaching kanhända.

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt