Julkalender Dag 2

Dagny Carlsson är för många Sveriges populäraste profil; Därför lyfter vi (Kul&Reko) henne i olika sammanhang. Med Dagnys propeller perspektiv får vi en känsla av att det kommer gå bra, trots allt.

Vad vet vi om Dagny, vi har funnits med sen 2015. Vi har gjort en del aktiviteter tillsammans sen dess, inom kulturen, vi har gjort en julkalender tillsammans i fyra år. Vi spelade in en Fredslåt “Ingen Fara” med Marianne & Uffe Lindén 2017. Dagny ställde upp och sjöng gladeligen “Ingen Fara”. Dagny har varit med i flera skolor, eleverna skrattar högt när Dagny delar med av sin historia som ung. 2019 på våren vill unga i Farsta spela in en egen musik video. Här är resultatet “Ingen Fara i Farsta Centrum”. Efteråt åt vi en gigantisk princesstårta. En dag vi inte glömmer.

Året 2016 i årets Julkalender med den ideella organisationen Bbeabridge som är del av Kul&Reko och Dagny Carlsson läste vi ur Dagnys egen bok “Livets enligt Dagny”

Vad säger Dagny i Dagens Dagny Tryck här

Vi hoppas att du vill se vad som händer på Billinge Gård. I årets julkalender har vi tittat in hos Anette och Jacob.

I dag mjölkar kossorna sig själv. De går in i ett bås och blir mjölkade av två robotar. Det är en fin känsla i ladugården. Vi får köpa färsk och ekologisk mjölk i lilla butiken. Vet du vad en fjällko är? Har du en aning om vad det är för skillnad på mjölken från en vanlig ko och en fjällko. Följ oss så får du mer info vad dagarna går.

Vi flaggar för årets nya låt med Dagny, Dagny Carlsson ställer upp och gör tre nya versioner av vår låt “Ingen Fara” i genren som kommer förvåna fler än en.. Följ oss och del oss är du snäll! För en god sak skull kan du även bli medlem. Vi vill tillsammans få fler medlemmar för att starta upp vår Stora Klubb Lokal i Stockholm. Vill du vara med och bidra, då får du vårt kommande album till Julklapp.

Välkommen in i gemenskapen.

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt