Julkalender Dag 17

Min make lärde mig ha KUL, han var så nyfiken

Humor är viktigt
Jag gifte mig första gången med en man som var alkoholist, spelmissbrukare och svartsjuk. Jag hade sökt mig till saker som hade varit negativa och hänt i min barndom, som att bli inlåst i en garderob, nu upprepades de och jag var mycket olycklig.
Ingen Fara sjunger Dagny i en sång som skapats av Bbeabridge och Dagny. (producerad av herr och fru LIndén). 2015 träffades Hannika och Dagny för första gången på grund av Finn Lyckoberg som spelade in en kort film med Dagny Carlsson i Finland. Straxt efter beslöt sig Dagny att komma med som ambassadör för den ideella organisationen Bbeabridge för att lyfta unga och skapa broar. I årets julkalender presenteras ett album där låten “Ingen Fara” är en av nio låtar. Dagny sjunger igen men nu är låten omarbetad av musikproducenten Kraftberd och går i Funk, Afro beat och Hip hop. Den kommer ut den 25 december. (i 274 länder). Alla som köper låten får kostnadsfritt ett medlemskap i vår gemenskap i December, där Dagny Carlsson är Gudmor.
Julkalender har pågått i fem år

I årets Julkalender är vi i Norrtälje och hälsar på Billinge Gård. Där lär vi oss en del om hur saker fungerar runt kor. I dag får vi lära oss hur Bonden tänker förnuftigt, jordnära.

Anette berättar.

Välkommen att titta in på tidigare kapitel i www.kuloreko.org eller om du vill titta på vår YouTube kanal

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt