Julkalender Dag 15

Nu är det tio dagar tills Fredsalbumet med Dagny Carlsson släpps!! Det kan bli en succeé, det kan bli en sak som rinner förbi, det beror på dig och mig alltså oss. Varför ska vi bry oss?

Man får inte vara egoistisk, man bör ha ett litet hjärterum för andra!
Masterminds grundare; Napoleon Hill
Det finns Universella lagar, det är viktigt att ha bra vanor. I vår gemenskap har vi hela tiden mastermind grupper där medlemmar växer ur sig själva tillsammans. Det är bra!

Som medlem får du ta del av en mängd fördelar som kostnadsfria kurser, tryck här, andra med reducerade priser. It Stöd av våra experter och inte experter. Du kanske letar efter nya vägar som många, vi har stödgrupper med både “örnar och duvor” på plats, tryck här för mer info

Vinnaren av lång distans loppet heter Kalla.
Många jobbar ideellt bakom kulisserna, julen är en tid då vi flaggar för att hjälpa de som inte har samma möjligheter som andra, det är viktigt att göra det lilla man kan. Här minne från 2016.
Jag var så blyg när jag var yngre, jag fick inte möjlighet att studera som jag ville. Passa på att gör något vettigt av ditt liv om du funderar på att studera. Välj då något du gillar.

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt