Julkalender Dag 14

Dagny är kanske Sveriges populäraste profil; Vad vet du om Dagny? I årets julkalender är vi i Norrtälje. Det finns fler skäl till det.

Dagny Carlsson har varit i Tv, på radio inbjuden till företag, artister, det har gjorts dokumentärer om henne, kortfilmer. Vad är det då som gör Dagny så speciell? I årets Julkalender ställer Dagny upp för “Den Goda Saken Skull” gör femte året i rad. Titta gärna på föregående kapitel. Lär känna hennes budskap. I Jul delar Dagny ut julklappar till alla i Sverige som är villiga att ställa upp för en God Sak Skull som medlem. Du kan också bidra genom att köpa albumet så får du ett medlemskap kostnadsfritt. Tack för att du tittar in. Det betyder mycket att vi fortsätter bry oss om varandra.
Kämpa på även om du är gammal! Med träning så kan man lära nytt!
Gården har vi haft i 20 år säger Anette från Billinge Gård.

Dagny gick igenom ett liv med mycket smärta vid unga år. Därefter gjorde hon ett uppbrott och skiljde sig från sin första make som var mycket elak. Hon fick sen nästan 50 år av lycka då hon så småningom valde kärleken igen.

När jag var ung så var kvinnan under mannen. Kvinnorna kunde inte rösta förrän 1921. Min mormor var 64 år när hon röstade för första gången. Media har lyft upp mig som Världens äldsta bloggare. Ur boken, “Livet enligt Dagny”.
Kul&Reko är en plattform där två ideella organisationer är viktiga delar. Låt oss idag berätta vad grundaren Dr Jorge Garcia Santos säger om holistiska hälsa.

Napoleon Hill är en bok som lär oss människor mer om ledarskap, den enda som vi sen ska leda är oss själva. När vi människor börjar leda oss själva börjar andra att följa. När vi fungerar i grupp står det en mängd nya arbetssätt till hands. I Kul&Reko finns det en mängd kurser och coacher till hands. Som medlem i vår gemenskap finns en en mängd fördelar. Bland annat att komma ut på landet och kombinera kunskap med kul och natur. Vi kallar det RekoRetreat. Vill du veta mer, titta gärna här

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt