Julkalender Dag 13

“-Att alla människor är så intresserade av mig kan jag inte förstå, “säger Dagny ofta, “det är väl för att jag är så gammal”;

I går blev Dagny intervjuad av Norrtälje tidningen, dels för att Dagnys julkalender har filmats från Billinge gård och Utåls gård som båda ligger i Norrtälje. Tryck här

https://youtu.be/afjGsX8pGrQ
En av anledningarna till mötet var den kommande utgivningen av det kommande album “Ingen Fara”

https://youtu.be/2bsiNd9SncY (Ur Dagens Dagny)

Det talades en del om det Julalbum som kommer ut den 25 december 2020, där Dagny jammar i reagee, funk, afro beat och i hip hop.

Ett album producerat av Kraftberd tillsammans med Dagny Carlsson i Kul&Reko, regi. Alla intäkter från album kommer 2021 endast gå till admin kostnader och lokaler för att främja medlemmar.
Att ställa upp och ha lite hjärterum för andra är viktigt. Kanske mer så här till jul och de tider vi lever i. Ofrivillig isolering är direkt farlig för hälsan.

https://youtu.be/lqBE60PjVas (Anette har stenkoll på alla kor i ladugården)

Vi tittar tillbaka vad som har hänt under de fem åren vi har samverkat. Dagny och Hannika/Bbeabridge har varit hos de äldre, de yngre, de kända, de okända, de yngsta och alltid i samverkan med kultur och att dela med oss till andra. Vi bjuder på möjligheten att ha KUL, tillsammans med oss som medlem eller bara kika in. Välkommen! Tack för att du tittar in i årets julkalender!

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt