Julkalender Dag 12

Dagens Julkalender handlar om ett viktigt möte med tiden. Tryck här för att höra historien om det skälet bakom att den här Julkalendern görs och att ideella organisationer startat upp och till sluts bundits samman till Kul&Reko. Vill du höra mer så finns en länk längst ner på sidan.

Att ha en roll modell eller en symbol för att ena oss är viktigt. Sveriges kung är bra på det så det bör han fortsätta med.
Kossorna alltså mor och dotter får samma namn. Utom Molly. Det ger en speciellt fet yogurt. Dagny är en väldigt öppen person som fortfarande är pigg att prova den ekologiska mjölken och yogurt.

Vad du kanske inte visste om vår Julkalender. Sedan 2015 har den ideella organisationen Bbeabridge försökt bidra till att lyfta de som behöver stöd och hjälp. 2015 samlades 80 000 kr som delades ut till Stadsmissionen och sjukhus till nyanlända barn och sjuka barn. Sen dess har vi lyft andra, Stadsmissionen och frälsningsarmen och andra. I årets julkalender vill vi gärna lyfta Stadsmissionens arbete och beröra hjärtan till att bidra lite extra för att hjälpa alla som har det svårt.

Här delades det ut en hel del julklappar, vi såg snabbt att det är bättre att lyfta de andra så ekonomin går till de som behövs. Att hjälpa andra är viktigt.
Att bidra till att Stockholm blir en mänskligare stad

Här kan du höra mer ingående vad som förändrades i ett ögonblick i tiden när en kär vän i familjen försvann. Det kan för många kännas bra att höra andras berättelser för att förstå att vi alla går ungefär igenom saker. Tryck här.

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt