Ett oförglömligt möte i tiden

Har du märkt att hela livet händer och flyter förbi, sen händer det där….. Tiden stannar och allt blir aldrig mer som förut. Det hände mig när jag fick ett samtal av en god vän. “Carina har gått bort”, va??? Vadå gott bort!!

När jag kommer ner till Spanien där hon förolyckats i en bilolycka händer saker som aldrig hänt mig förut. En mängd metafysiska upplevelser, möten med saker som jag aldrig varit med om tidigare. Ambassadens ansvariga sträckte fram ett papper med dödsattesten. Jag konfronterar en dödsattest och ett datum, ett klockslag och en minut. Det var samma dag, timme och minut som min son hade fötts sju år tidigare. Tiden stannade, grammofonskivan slutade allt stod stilla. … länge. Dagen efter, med 29 rosor i min famn, stiger jag in för att ta ett stilla sista adjö av min syster. Att hälsa från alla, att ta ett värdigt adjö. Många saker hade tänkts på, vad som hände var att jag föll ihop som en hög på marken. Oförmögen att förstå, utan kontroll, ensam hon och jag eller… Det var då och där, jag ropade ut till en högre kraft; Hallåååå!!!

Hjälp mig! Jag vet ingenting, jag har ingen aning om var jag är på väg, jag vet inte hur jag ska ta mig upp. Om det finns något högre därute, hjälp mig då. Jag lovar att om jag överlever det här så kommer jag personligen göra allt jag kan för att bidra till en bättre Värld. Om fyra ungdomar flyr i sprit och droger och kallar det Kul, då är något verkligen fel i vårt samhälle. Jag lovar att göra mitt bästa för att försöka förändra detta.

Hela mitt liv blev förändrat efter detta. Jag började ta fram min själ och ställde mig därefter på sidan av sanningen. Fanatism är inte bra, utan dagen kommer med en mängd saker och här och nu tar jag ställning till det som är bra, eller minst dåligt. I dag har det gått 27år sen den dagen. Plattformen Kul&Reko är personligen mitt personliga bidrag. Jag och vi 18 personer som har samlats runt det runda bordet, står bakom andra som vill komma fram och göra mer. Den första boken jag skrev efter mitt möte med min Själ heter “Fågel Blå“(1995), därefter skrevs “Robin Hood”(1997) som ett bidrag för att skapa en bro ifrån den djupare Världen där jag har en fot idag till den verkliga Världen. Den sista boken heter “Själkomma”(2018,) vilket är en kombination av min historia och Själ.

Du kan läsa mina böcker digitalt om du önskar. Tryck här

Vill du skapa din egen film så kan du få tag i mina filmmanus och skapa din egen film här. Manuset skrevs 1995 men kom ut först 2017 Tryck här

Vänligen Hannika Maria Christina Öberg, grundare för Bbeabridge och Kul&Reko

Leave a Comment

Kul&Reko; Den Sociala Plattform vi hänger på för den Goda Saken Skull! Det är Kul & Reko att hjälpas åt